Kontakt

 

Kontakt

Du kan bruge nedenstående kontakt formular hvis ønsker at booke en tid eller har spørgsmål.

Hyppigt stillede spørgsmål:

Kan jeg tilmelde mig hold? I 2019 har jeg ingen aftenhold. Andre hold forventes at have opstart primo april. Jeg er i ugens løb ude og undervise i yoga på virksomheder. Hvis din arbejdsplads /virksomhed søger yogaundervisning kontakt gerne for at høre om mulighed og pris.

Hvad er prisen, jeg kan ikke finde den? Hvis man går fast på et privathold betaler man samlet for hele perioden. Prisen afhænger af tiden og antal gange. Så alt efter hvilket hold eller event du har interesse i kan jeg oplyse dig prisen. 

Kan man komme til en prøvetime? Ja, hvis der er plads på holdet. 

Hvordan melder jeg mig til et event? Se under events. Hvis ikke det lykkes så skriv en mail til kontakt@hillebrandtyoga.dk 

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

 

Kontakt Hillebrandt Yoga

12 + 4 =

Hillebrandt Yoga

Biskop Svanes Vej 53
3460 Birkerød

Kontakt@hillebrandtyoga.dk

Baggrund

Jeg har gennem en årrække beskæftiget mig med yoga og meditation. Dette har blandt andet ført til rejser i Indien, Nepal og Canada. Jeg har en baggrund som fysioterapeut og har herfra en bred viden om kroppen, og de anatomiske og fysiologiske faktorer. Jeg har i mange år arbejdet med undervisning og træning indenfor sundhedssektoren og som freelance på virksomheder.

 

Yoga stil

Jeg tager i yoga undervisningen afsæt i grundlæggende Hatha yoga, med inspiration fra Anusara og Iyengar.
Der indgår ligeledes frekvenser fra vinyasa (flow) og yin yoga. Yogaundervisning indeholder altid yoga øvelser hvor kroppen bliver arbejdet igennem.
Vi arbejder med, at styrke og øge bevægeligheden i kroppen samtidig med, at vi søger mod at øge mentalt fokus og overskud via mindfulness- og åndedræts-teknikker. Jeg tilstræber, at undervisningen tilpasses dig der kommer på holdet. Det betyder blandt andet at der tages højde for eventuelle skader og at du som deltager mødes på dit aktuelle niveau.

 

Uddannelse Yoga

Hamsa Yoga teacher training India, Hamsa yoga studio copenhagen (200h).
– Grundlæggende Hatha yoga med inspiration fra Anusara yoga.
Modul på Børne-yogalæreruddannelse, Det lille yogahus.
Yogaterapi uddannelse 

Uddannelse Mindfulness

Mindfulness og Kommunikation i ledelse, samarbejde og formidling.
Mindfulness og positiv psykologi.
Mindfulness instruktør.

Uddannelse Fysioterapi

Fysioterapuet B. pt. : speciale i genoptræning efter knæ-, hofte – og skulder operation. Styrketræning og funktioneltræning. Genoptræning efter langvarrig sygdom. Fysioterapeutisk klinisk diagnostisering og træning for 65+ borgere i Kbh. kommune. Klinisk vejleder i fysioterapi for studerende i klinisk praksis.

Allerød

Hillerød

Hillebrandt Yoga - Yoga, Fysioterapi, Energistic treatment & guidance