Hold

Mindful Yoga  

 Der er i øjeblikket ingen hold.    Vi er flyttet fra Birkerød til Vester Skerninge ved Svendborg.

Du kan kun booke plads ved at kontakte mig på kontakt@hillebrandtyoga.dk

Hvad kan du forvente Vi arbejder med, at styrke og øge bevægeligheden i kroppen samtidig med, at vi søger mod at øge mentalt fokus og overskud via mindfulness- og åndedræts-teknikker. Der vil være øget fokus på Mindfulness, rolig og styrkende Hatha yoga samt afspændende Yin .  Den fysioterapeutiske viden indrages ofte, og skaber for den enkelte, læring om kroppen og kropslige reaktioner.

Yogastil yogaundervisningen tager afsæt i grundlæggende Hatha yoga, med inspiration fra Anusara og Iyengar. Der indgår ligeledes frekvenser fra vinyasa (flow) og yin yoga. Yogaundervisning indeholder altid yoga øvelser hvor kroppen bliver arbejdet igennem med både styrke og stræk.  Vi slutter altid timen med Shavasana, meditation og en varm kop te.

Meditation Vi begynder altid med en indledende og afsluttende meditation. Den samlede undervisning beskrives ofte af elever  som en yogaklasse, der er guided i og som skaber en meditativ stemning. Jeg sigter mod at skabe et trygt rum hvor du kan  lytte til krop og sind, og herigennem finde ro til blot at være. Hvis du er mest interesseret i Meditation så de det nye hold Yoga, meditation og selvhealing.

Undervisningen begynder præcist Jeg forventer, at du er klar og på din yogamåtte når timen begynder. Yogalokalet er åbent 10 min før.  Selv om du er forsinket er du velkommen. Vent med at gå ind til efter meditationen og find herefter stille din plads. Vi begynder timen med en kort meditation/fokus øvelse. Respekter venligst de andre yogaelevers tid og yogapraksis.

Yogarummet er mobilfri zone Tillad dig selv en pause og sluk mobilen. Giv dig selv fri så du kan møde verden med ny energi efter yogaklassen. Tag hensyn til at de andre på holdet har valgt at holde mobilfri. Alle private ting lægges i garderoben.

Yogarummet og stilhed Respekter venligst de andre yogaelevers tid og yogapraksis. Din yogapraksis hos mig begynder allerede når du træder ind af døren og slutter først når du er ude igen. Yogarummet er et sted hvor du har mulighed for, at fordybe dig i din yogapraksis. En yogapraksis som er en øvelse i at forene krop, sind og ånd.  Så tillad dig selv, at respektere din egen og andres praksis ved at være mindful i yogarummet. 

Praktisk & husk En yogamåtte, alt andet udstyr finder du i lokalet. Uddlad at spise et stort måltid lige inden undervisningen. Det er en god ide at drikke rigeligt med vand de dage du går til yoga.

Om kroppen. Vi er alle forskellige. Og både krop og sind har helt naturligt en historie. Jeg går op i at undervisningen passer til dig, og at du ikke får skader eller ondt af at udføre øvelserne. Derfor, er det for mig som underviser vigtigt, at du kommer og fortæller hvis der er noget vi skla tage hensyn til.  Det giver mig en mulighed for, at vejlede dig i forhold til øvelserne. 

.30 – 19.00 Onsdag kl.19.30-21.00 Torsdag kl.06.30-07.30 Fredag kl.9.00-10.15

Information

Private hold Birkerød

 

Virksomheder og

Kontakt for info om mulighed for Yoga hos jer.

 Skøn hatha yoga med Tine torsdag. Pludselig er tanken om efterår meget mere tillokkende.

Vibeke Sode

2014

Selve undervisningstimen giver et afbræk i hverdagen hvor man ikke skal tænke over noget. Derudover er det lidt nemmere at koble mentalt af når man går hjem fra arbejde.

I can fokus better on whats in front of me instead af being overwhelmed with all the taskes af the day.” “Sleep better. Stronger arms and legs. Better posture - sit up better in the chair.” “It reduces the stress of how I sit and therefore I dont get so much pain in my shoulder.

Thanks for helping make a positive change in my life! Since I've started yoga, my headaches have decreased while my flexibility has increased!

Sunny thoughts coming your way.

Teresa Kalchik

2014

Du er en virkelig god og omhyggelig instruktør som formår at skabe det helt rigtige rum for fordybelse og en god energi - det er netop derfor jeg ønsker at komme igen!

Vibe Sørensen

2013

Det fungerer mentalhygiejnisk er er en god måde at få renset hovedet.